BAbamasszázs

A babamasszázs egy nagyszerű lehetőség a szülők számára: 
egy egyszerű módszer, amit a babák általában nagyon élveznek, és “mellesleg” hatékonyan támogatja az egészséges fejlődést.

Sokan már várandósan vesznek részt babamasszázs tanfolyamon, hogy a születés után azonnal el tudják majd kezdeni a masszázst.

Babamasszázs tanfolyam

Miért szeretik a babák a masszázst?

A kisbabák az anyaméhben megszokják, hogy a magzatvíz folyamatosan körülveszi őket, enyhe nyomást gyakorol rájuk, és mozgásban van.
Születés után a masszázs ehhez az érzethez hasonlít, ezért ismerős érzés nekik, megnyugtatja őket, és megkönnyíti az átmenetet a benti és a kinti világ között.

A babáknak a testközelség alapvető igényük, a szülői érintés kulcsfontosságú a fejlődésükben.
A rendszeres, napi pár perces masszázzsal folyamatosan aktiváljuk az immunrendszert, a vérkeringést, nyirokkeringést, az idegrendszert, a hormonrendszert, az emésztőrendszert. 

Ez teljesen egészséges kisbabáknál is nagyon hasznos, de az oszteopátiás kezelés hatását is felerősíti, mert folyamatosan emlékezteti a testet a kezelés során kapott impulzusokra.

Miben segíthet a babáknak a masszázs?

A szülők általában arról számolnak be, hogy a rendszeres masszázs hatására a kisbabák

Online babamasszázs tanfolyam

Összeállítottunk egy videós és írásos anyagokból álló webinárt, amiben részletesen megmutatjuk és elmagyarázzuk, hogyan tudják a szülők masszírozni a babát, akár a születésétől kezdve.

Egy nagyon rövid mozdulatsorral kezdjük, amivel nagyon könnyű (és hasznos) bevezetni a masszázst. Azt is elmondjuk és megmutatjuk, mikor, milyen fogásokkal érdemes kiegészíteni, ha valaki szeretné.

A leckéket és videókat mindenki a saját tempójában tudja megnézni.
Nincs időkorlát, minden mozdulat később akárhányszor visszanézhető. 

Mit tartalmaz a babamasszázs webinár?

Az online babamasszázs tanfolyam anyaga gyakorlati és elméleti részből áll, amelyek során elmondjuk és megmutatjuk, hogy mit és miért kell csinálni.

Gyakorlati rész:

Elméleti rész:

Oktató:

Gyulai Borbála, gyógytornász, nemzetközi okleves babamasszázs oktató. (Végzettségeimről, tapasztalataimról itt olvashat bővebben.)
Szakértő konzulensként közreműködött Szendrei-Berta Zsófia csecsemőkkel foglalkozó gyógytornász, craniosacralis terapeuta, és Michael Thamm D.O. oszteopát.

Vásárlás után mindenki egy saját felhasználói fiókot kap, és modern, felhasználóbarát kurzusfelületen éri el a leckéket.
Minden masszázsfogásról külön videó készült, hogy később egyszerű legyen egy-egy mozdulatot visszakeresni.

A tanfolyam díja, megrendelés:

A tanfolyam díja: 24.900 Ft – korlátlan idejű hozzáféréssel.
A videókat annyiszor nézheti meg, ahányszor csak szeretné.
A tanulói fiók egy személy által használható.
A babamasszázs tanfolyamot az alábbi űrlapon tudja megvásárolni, átutalásos fizetéssel.
Miután kitöltötte az űrlapot, e-mailben küldjük el az átutaláshoz szükséges adatokat.
Ha a befizetése megérkezett, e-mailben kapja meg a hozzáférési adatokat a tanulói fiókhoz, és a számlát.

A tanfolyam ajándékba is megvásárolható. Csak be kell jelölni ezt az opciót az űrlapon, és az utalás beérkezése után küldök egy szép ajándékutalványt pdf-ben, amit kinyomtatva, vagy e-mailben is elküldhet a megajándékozottnak! Küldök egy egyedi linket is e-mailben, ezen fog tudni a megajándékozott beregisztrálni a tanfolyami oldalra.
Fontos: megrendeléskor a saját adatokat kell megadni, a megajándékozott fog majd a saját adataival beregisztrálni a tanulói felületen.