BAbamasszázs

A babamasszázs egy nagyszerű lehetőség a szülők számára: 
egy egyszerű módszer, amit a babák általában nagyon élveznek, és “mellesleg” hatékonyan támogatja az egészséges fejlődést.

Sokan már várandósan vesznek részt babamasszázs tanfolyamon, hogy a születés után azonnal el tudják majd kezdeni a masszázst.

Babamasszázs tanfolyam

Miért szeretik a babák a masszázst?

A kisbabák az anyaméhben megszokják, hogy a magzatvíz folyamatosan körülveszi őket, enyhe nyomást gyakorol rájuk, és mozgásban van.
Születés után a masszázs ehhez az érzethez hasonlít, ezért ismerős érzés nekik, megnyugtatja őket, és megkönnyíti az átmenetet a benti és a kinti világ között.

A babáknak a testközelség alapvető igényük, a szülői érintés kulcsfontosságú a fejlődésükben.
A rendszeres, napi pár perces masszázzsal folyamatosan aktiváljuk az immunrendszert, a vérkeringést, nyirokkeringést, az idegrendszert, a hormonrendszert, az emésztőrendszert. 

Ez teljesen egészséges kisbabáknál is nagyon hasznos, de az oszteopátiás kezelés hatását is felerősíti, mert folyamatosan emlékezteti a testet a kezelés során kapott impulzusokra.

Miben segíthet a babáknak a masszázs?

A szülők általában arról számolnak be, hogy a rendszeres masszázs hatására a kisbabák

Online babamasszázs tanfolyam

Összeállítottunk egy videós és írásos anyagokból álló online tanfolyamot, amiben részletesen megmutatjuk és elmagyarázzuk, hogyan tudják a szülők masszírozni a babát, akár a születésétől kezdve.

Egy nagyon rövid mozdulatsorral kezdjük, amivel nagyon könnyű (és hasznos) bevezetni a masszázst. Azt is elmondjuk és megmutatjuk, mikor, milyen fogásokkal érdemes kiegészíteni, ha valaki szeretné.

A leckéket és videókat mindenki a saját tempójában tudja megnézni.
Nincs időkorlát, minden mozdulat később akárhányszor visszanézhető. 

Mit tartalmaz a babamasszázs tanfolyam?

Az online babamasszázs tanfolyam anyaga gyakorlati és elméleti részből áll, amelyek során elmondjuk és megmutatjuk, hogy mit és miért kell csinálni.

Gyakorlati rész:

Elméleti rész:

Oktató:

Gyulai Borbála, gyógytornász, nemzetközi okleves babamasszázs oktató. (Végzettségeimről, tapasztalataimról itt olvashat bővebben.)
Szakértő konzulensként közreműködött Szendrei-Berta Zsófia csecsemőkkel foglalkozó gyógytornász, craniosacralis terapeuta, és Michael Thamm D.O. oszteopát.

Vásárlás után mindenki egy saját felhasználói fiókot kap, és modern, felhasználóbarát kurzusfelületen éri el a leckéket.
Minden masszázsfogásról külön videó készült, hogy később egyszerű legyen egy-egy mozdulatot visszakeresni.

A tanfolyam díja, megrendelés:

A tanfolyam díja: 26.000 Ft – korlátlan idejű hozzáféréssel.
A videókat annyiszor nézheti meg, ahányszor csak szeretné.
A tanulói fiók egy személy által használható.
A babamasszázs tanfolyamot az alábbi űrlapon tudja megvásárolni, bankkártyás vagy átutalásos fizetéssel.
Fizetés után azonnal el lehet kezdeni a kurzus felületén a videók nézését és az írásos anyagok olvasását.

Bankkártyás fizetés esetén a sikeres tranzakció után azonnal megkapja e-mailben a tanulói fiókhoz tartozó belépési adatokat, majd pár órán belül a számlát.
Átutalás esetén az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük el az átutaláshoz szükséges adatokat.
Ha a befizetése megérkezett, e-mailben kapja meg a hozzáférési adatokat a tanulói fiókhoz, és a számlát.

A tanfolyam ajándékba is megvásárolható. Csak be kell jelölni ezt az opciót az űrlapon, és sikeres bankkártyás tranzakció után azonnal (utalás esetén az összeg beérkezése után néhány órán belül) küldök egy szép ajándékutalványt pdf-ben, amit kinyomtatva, vagy e-mailben is elküldhet a megajándékozottnak! Küldök egy egyedi linket is e-mailben, ezen fog tudni a megajándékozott beregisztrálni a tanfolyami oldalra.
Fontos: megrendeléskor a saját adatokat kell megadni, a megajándékozott fog majd a saját adataival beregisztrálni a tanulói felületen.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!