Nagyobb gyerekek kezelése

A gyerekek számára különösen fontos lehet a terápia, mert ilyenkor lehetőségünk van felfedezni olyan diszfunkciókat, amelyek csak később, felnőttkorban vezetnének problémákhoz.

A kezelés eredményes lehet olyan gyakori problémák során, mint a gerincferdülés, vagy különböző ízületi-, csont- és izomproblémák.

A gyerekek nagyon gyorsan tudnak reagálni a kezelésekre, mivel még növekedésük és fejlődésük nem fejeződött be. A terápia továbbá hozzájárulhat ahhoz is, hogy egészségesebben működjön az idegrendszerük, és felnőttkorukban jobban tudjanak alkalmazkodni a stresszhez.

nagyobb gyerekek oszteopátiás kezelése

A leggyakoribb gyerekkori problémák, amelyekkel pácienseink hozzánk fordulnak:

Mi történik a gyermekek kezelése során?

gyerek oszteopátiás kezelés

A kezelések időtartama 50 perc.

A rendelésre hozzon gyermeke számára egy kényelmes ruhát!

Az első találkozás előtt e-mailben küldünk egy kérdőívet. A visszaküldött válaszok alapján az anamnézis felvétele során már célzottan tudunk tájékozódni állapotáról.

Fontos tudni, hogy minden kezelés egyedi, hiszen a terápia mindig a gyermek aktuális szükségleteihez igazodik.

Első lépésként mindig egy rövid beszélgetésre, majd az egész test vizsgálatára kerül sor.
Ennek során képet alkotunk arról, hogy a test melyik részén van a diszfunkció, és ez hogyan vezet a tünetekhez.

A terápia kényelmes, lágy és relaxáló hatású. Az esetek döntő részében a páciens egy kezelőasztalon fekszik ruhában, míg a kezelés tart.

A kezelést követően a testnek időre lesz szüksége. A szervezet „még sokáig dolgozik” a kapott információkkal. Néhány hétnek el kell telnie két kezelés között, amennyiben több alkalomra van szükség.

A kezelés után két napig nem tanácsos sportolni, nehéz tárgyakat emelni.

Két-három napig gyermeke igyon sok vizet! A kezelés az izmok anyagcseréjére is hatással van, ezért a szervezetnek sok folyadékra van szüksége.
Kérdése van, vagy időpontot szeretne?

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!