Michael Thamm D.O.

Michael Thamm D.O.(B)

Michael Thamm első diplomája megszerzését követően sokáig kórházban dolgozott fizioterapeutaként, majd vezető gyógytornászként.
A klinikai munka során tapasztalatot szerzett intenzív osztályos betegekkel, foglalkozott ortopédiai, sebészeti és rákos páciensekkel is.

Mindeközben alternatív gyógymódokat is tanult: hagyományos kínai orvoslást, kineziológiát, reflexológiát, craniosacralis terápiát.

Belgiumban végezte el az 5 éves oszteopátiás képzést, 2000-ben pedig – 15 év kórházi munka után – elindította magánrendelését Németországban.

Tanulmányait Hamburgban, gyermek oszteopát képzéssel folytatta, majd Karlton Terry amerikai pszichoterapueta 3 éves integratív csecsemőterápia képzését is elvégezte.

Ezt követően elvégezte az 5 éves „Evolutionary Medicine in the Osteopathic Field” képzést Belgiumban, majd a dr. Typaldos D.O. féle teljes FDM Fascia Disztorziós Modell tanfolyamot.

Michael Thamm számára kiemelten fontos a szakmai együttműködés is: nagyon hamar kialakított egy olyan kapcsolatrendszert különféle szakterületen dolgozó kollégáival – oszteopátokkal, gyógytornászokkal, természetgyógyászokkal, fogorvosokkal és orvosokkal –, akikkel kooperálva hatékonyan tudják segíteni a páciensek állapotának javulását.

Diplomák

Egyéb főbb tanulmányok

Tagság hivatalos szakmai szervezetekben

Michael Thamm D.O. az alábbi külföldi hivatalos szakmai szervezetek tagja:

BVO – Bundesverband Osteopathie e.V.

BAO – Bundearbeitsgemeinschaft Osteopathie e.V.

BDH - Bund Deutscher Heilpraktiker

BDH – Bund Deutscher Heilpraktiker e.V.

Gyulai Borbála

Gyulai Bori babamasszázs

Közgazdász diplomája mellett 2008-ban gyógytornász végzettséget szerzett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd integratív babaterapeuta végzettséget Németországban. Ezen kívül nemzetközi okleveles babamasszázs oktató.

Gyermekeivel rengeteg mozgásfejlesztő terápiát kipróbált – itthon és külföldön is. Számukra nagyon sokat segített az otthoni masszázs, a speciális terápiák mellett is. Ezért lett gyógytornászként szívügye, hogy megtanítsa a szülőknek ezt a nagyon egyszerű módszert, ami hatékonyan segíti nemcsak a mozgásfejlődést, de az emésztést, a jó alvást is.

Megtanulta mint szakember, és átélte mint édesanya, hogy mire van szüksége a szülőknek és a gyermekeknek terápiák során. Tudja, hogy a gyógyuláshoz nemcsak a szaktudás szükséges, hanem a kezelések megfelelő légköre, hangulata, az odafigyelés, az empátia, a tisztelet és a magyarázat is. Mindezeket figyelembe véve fordul a szülőkhöz és gyermekeikhez.

Diplomák

Egyéb főbb tanulmányok

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!